Εύκολες κατασκευές

Ανοιξιάτικο στεφάνι

Η άνοιξη είναι η εποχή που όλα γύρω μας είναι ωραία, δροσερά και με  χιλιάδες χρώματα.... Αυτά τα χρώματα λοιπόν σκέφτηκα να τα σφραγίσω για πάντα.....ή τουλάχιστον για ένα χρόνο μέχρι την επόμενη άνοιξη. Πως; Φτιάχνοντας ένα στεφάνι φυσικά από κληματσίδες και υφασμάτινα λουλούδια που μοιάζουν με αληθινά. Ας δούμε τι θα χρειαστούμε:

Υλικά : Κληματσιδες ή κληματιδες απο ενα αμπέλι
Διάφορα υφασμάτινα λουλούδια, σε οτι χρώμα σας αρέσει, οσο πιο πολύχρωμο τόσο           καλύτερο, μην ξεχάσετε να κάνετε λουλούδια και απο λινάτσα.
Ένα πιστόλι σιλικόνης
           

Αρχίστε κάνοντας ένα κεντρικό κύκλο στην διάμετρο που θέλετε, να θυμάστε όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο γιατί θα βάλετε περισσότερα λουλούδια και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Αφού κάνουμε τον κεντρικό κύκλο, παίρνουμε τώρα ένα ένα κλαδί και αρχίσουμε το πλέξιμο, με υπομονή και επιμονή.....Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό.


Και τώρα το καλύτερο και πιο ευχάριστο...Το στόλισμα του στεφανιού, με τα διάφορα λουλούδια που είτε τα φτιάξετε είτε βρίσκατε έτοιμα, εδώ θέλει λίγη δουλειά αλλά πολύ φαντασία.  Με πιστόλι σιλικόνης βάζουμε στην βάση του λουλούδια λίγη κόλλα και κολλάμε γρήγορα όσο είναι ακόμη ζεστή..Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό πιστεύω.!
 

Rustic burlap grapevine wreath, spring wreath, ready for ship
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου